×
Ir al contenido principal
EL LAND ROVER DEFENDER REP EL GUARDÓ WORLD CAR OF THE YEAR DE 2021

EL LAND ROVER DEFENDER REP EL GUARDÓ WORLD CAR OF THE YEAR DE 2021

El Land Rover Defender ha obtingut el títol World Car Design of the Year de 2021 als premis World Car Awards. Es tracta de la tercera vegada que Land Rover guanya aquest reconegut guardó, després de les victòries del Range Rover Velar el 2018 i del Range Rover Evoque el 2012, i constitueix el més recent dels premis internacionals d’aquest resistent 4×4.

El nou Defender conserva l’autenticitat de l’esperit pioner que ha caracteritzat Land Rover durant més de setanta anys i redefineix les aventures al segle XXI. A més de ser emblemàtic pel seu nom, forma i capacitat, està disponible en diferents dissenys de carrosseria i pot personalitzar-se amb un dels quatre paquets d’accessoris disponibles perquè els clients aprofitin al màxim les seves prestacions.

El títol de World Car Design of the Year es concedeix al vehicle nou més destacat dels últims dotze mesos i premia aquells que ofereixen els nivells més alts d’innovació tècnica i disseny que desafien els límits del possible.

Els jutges van valorar el disseny exclusiu, la totpoderosa capacitat tot terreny, l’excel·lent dinàmica de conducció en carretera i la connectivitat i funcionalitat per al segle XXI del Defender.

Amb aquest últim guardó, el Defender ha rebut 53 guardons internacionals des del seu llançament i desperta actualment un interès sense precedents per les noves versions 90 i 110.

La gamma ofereix un ventall increïble d’opcions amb dissenys de carrosseria 90 i 110, versions comercials Hard Top i sistemes de propulsió que van des d’un híbrid endollable fins al nou V8.

Tu navegador está desactualizado

Hemos detectado que tu navegador está desactualizado, por favor actualízalo o utiliza otro navegador para visualizar esta web correctamente.

×