Auto Pla Vic 4×4 compta amb un nou client molt singular. Es tracta de Ronald Koeman, qui s’ha convertit en el propietari d’un Range Rover Sport, tot un clàssic de la marca Land Rover

L’exfutbolista ha rebut les claus del vehicle a les noves instal·lacions d’Auto Pla Vic 4×4, situades a la localitat de Gurb (Barcelona) de la mà del seu gerent, Jordi Pla, qui s’ha mostrat molt emocionat per comptar entre els seus clients amb tota una llegenda del futbol i molt agraït per la confiança dipositada de Koeman en l’equip del concessionari.

 

Nou Auto Pla Vic 4×4, més modern i eficient

Auto Pla Vic 4×4, distribuïdor oficial Jaguar Land Rover, ha estrenat fa tan sols uns mesos unes noves instal·lacions de 3.600 m², més modernes i adaptades a les necessitats actuals, complint els estrictes estàndards de la companyia anglesa Jaguar Land Rover.

En aquest sentit, el nou espai, que es troba concretament al Carrer del Blat número 13 (La Ronda), una zona estratègica a l’encreuament de la C-25 amb la C-17, compta amb tres nivells repartits entre una àmplia zona d’exposició de vehicles, tant nous com d’ocasió, el taller i les oficines. Entre les novetats respecte a les antigues instal·lacions, destaquen les zones de configuració virtual, d’hospitality i d’accessoris, així com els punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics.

La nau, de recent construcció, destaca per la seva eficiència energètica: major aprofitament de la llum solar, ús de llums led, filosofia paperless i amb una clara aposta per la digitalització (faristols digitals, pantalles, tauletes…), entre les principals característiques a destacar a favor de la sostenibilitat.