×
Ir al contenido principal
EL TOUR NOU DEFENDER 90, A AUTO PLA VIC 4X4

EL TOUR NOU DEFENDER 90, A AUTO PLA VIC 4X4

Els passats dies 16 i 17 de novembre, va fer parada a Auto Pla Vic 4×4 el Tour Nou Defender 90, amb una unitat de la versió compacta del mític tot terreny exposada a les instal·lacions.

El recentment estrenat model simbolitza 70 anys d’innovació i millores. Commemora la trajectòria d’èxit del vehicle per la seva robustesa sense precedents a la vegada que es presenta com un Defender preparat per al segle XXI.

Durabilitat, capacitat, disseny i tecnologies a bord són els seus trets diferenciadors.

Compta amb els materials més resistents fins a la data i ha estat provat a l’extrem. El nou Defender s’ha dissenyat per oferir una durabilitat òptima i és capaç de grans coses. Capaç per naturalesa, pot enfrontar-se a terrenys extrems i dur-te de la ciutat a zones amb sorres movedisses o gel amb total seguretat.

Amb un disseny d’indubtable integritat, presenta una determinació incomparable. El nou Defender està equipat per a l’aventura, amb les tecnologies més intuïtives, que garanteixen comoditat, connectivitat i visibilitat.
Disponible en dues versions, 90 i 110, integra una configuració de cinc, sis i set seients. També presenta diversos acabats (estàndard, S, SE, HSE, X i First Edition).

En l’apartat d’accessoris, molt protagonistes en aquest model, el nou Defender compta amb diferents paquets de personalització (Explorer, Adventure, Country i Urban). A més, disposem d’un ampli catàleg d’accessoris per poder equipar-lo individualment.

La gamma de motors del nou model està composta de dues unitats dièsel (de 200 i 240 CV), dos de gasolina (de 300 i 400 CV) i un híbrid endollable (gasolina de 400 CV) que veurà la llum pròximament.

Si vols descobrir-ho en primera persona i provar-ho, contacta amb nosaltres sense compromís aquí!

 

Tu navegador está desactualizado

Hemos detectado que tu navegador está desactualizado, por favor actualízalo o utiliza otro navegador para visualizar esta web correctamente.

×