×
Ir al contenido principal
Auto Pla Vic 4×4, present a la Land Rover Party

Auto Pla Vic 4×4, present a la Land Rover Party

Els passats dies 25, 26 i 27 de setembre es va celebrar a Les Comes, a Súria (Barcelona), la 14ª edició de la Land Rover Party, la gran festa familiar de Land Rover. Es tracta d’una trobada de caràcter anual per a tots els usuaris i amants de la marca que desitgen viure un cap de setmana d’aventura i diversió amb la família i els amics.

L’esdeveniment, organitzat a Les Comes, l’únic centre oficial de Land Rover Experience a la península ibèrica, va posar a disposició de tots els participants més de 70 quilòmetres de pistes 4×4 per tal de viure nous desafiaments al volant del seu Land Rover. Un paradís de l’offroad que els va fer gaudir i experimentar noves sensacions.

Auto Pla Vic 4×4 va ser un dels concessionaris oficials de la xarxa que hi va estar present, mostrant als interessats els models de la gamma actual de vehicles de la marca i realitzant proves de conducció amb vehicles de demostració.

Aquesta edició ha estat molt especial, ja que s’ha aprofitat per celebrar també els 50 anys del naixement del mític model Land Rover, sinònim d’aventura i evolució.

A la Land Rover Party, els assistents varen gaudir també d’una gran varietat d’activitats i espais: exhibicions, zona d’aventura, fira comercial, tallers, música en directe, tours en 4×4, cursos, exposicions, ludoteca i zona infantil i moltes sorpreses més.

 

Tu navegador está desactualizado

Hemos detectado que tu navegador está desactualizado, por favor actualízalo o utiliza otro navegador para visualizar esta web correctamente.

×