×

El nou Land Rover Defender arriba a Auto Pla Vic 4×4

L’esperat nou Land Rover Defender ja ha arribat a Auto Pla Vic 4×4. El recentment estrenat model simbolitza 70 anys d’innovació i millores. Commemora la trajectòria d’èxit del vehicle per la seva robustesa sense precedents a la vegada que es presenta com un Defender preparat per al segle XXI.

Durabilitat, capacitat, disseny i tecnologies a bord són els seus trets diferenciadors.
Compta amb els materials més resistents fins a la data i ha estat provat a l’extrem. El nou Defender s’ha dissenyat per oferir una durabilitat òptima i és capaç de grans coses. Capaç per naturalesa, pot enfrontar-se a terrenys extrems i dur-te de la ciutat a zones amb sorres movedisses o gel amb total seguretat.

Amb un disseny d’indubtable integritat, presenta una determinació incomparable. El nou Defender està equipat per a l’aventura, amb les tecnologies més intuïtives, que garanteixen comoditat, connectivitat i visibilitat.

Disponible en dues versions diferents, 90 i 110, integra una configuració de cinc, sis i set seients. També presenta diversos acabats (estàndard, S, SEHSE, XFirst Edition).

En l’apartat d’accessoris, molt protagonistes en aquest model, el nou Defender compta amb diferents packs de personalització (Explorer, Adventure, Country i Urban). A més, disposem d’un ampli catàleg d’accessoris per poder equipar-lo individualment.

Disponible en dues versions diferents, 90 i 110, integra una configuració de cinc, sis i set seients. També presenta diversos acabats (estàndard, S, SEHSE, XFirst Edition).

En l’apartat d’accessoris, molt protagonistes en aquest model, el nou Defender compta amb diferents packs de personalització (Explorer, Adventure, Country i Urban). A més, disposem d’un ampli catàleg d’accessoris per poder equipar-lo individualment.

La gamma de motors del nou model està composada de dues unitats dièsel (de 200 i 240 CV), dues de benzina (de 300 i 400 CV) i un híbrid endollable (benzina de 400 CV) que veurà la llum pròximament.

Si vols descobrir-lo en primera persona i provar-lo, contacta amb nosaltres sense compromís aquí!